zondag 7 december 2014

Biologische pasteitjes

Een paar dagen terug heb ik deze biologische pasteitje uitgeprobeerd. Ze zijn er in 4 smaken: spinazie feta, Veluws wild, African bobotie en lamsvlees. Het is een ideale maaltijd als je snel wat lekkers op tafel wil hebben. Terwijl de pasteitjes in de oven staan heb je zelf even de tijd om een lekker soepje erbij te maken. Voor een goed vullende maaltijd kun je dan 1 pasteitje persoon rekenen.

















De pasteitjes komen na 22 min op 200 graden goudbruin uit de oven en gaan heel makkelijk uit het vormpje. Ze blijven dan ook mooi en zakken niet in. Ik heb alle smaken geproefd maar de vleesvarianten hadden wel mijn voorkeur, met als nummer 1 het pasteitje met Veluws wild. De stukjes vlees zijn nog goed te herkennen en goed op smaak gebracht. 

Het enige wat ik iets vond tegenvallen was de variant met spinazie en feta. De spinazie smaakte prima maar ik kon de feta niet echt terugvinden. Wat ik wel lekker en verrassend vond, waren de zoete rozijntjes die erin zaten. Het is een prima optie voor de vegetariƫr maar zelf zou ik voor de andere 3 kiezen.

Al met al zijn deze biologische pasteitjes dus zeker een aanrader. Ze zijn goed op smaak, komen mooi gebakken uit de oven en je hoeft er weinig voor te doen. Zeker omdat er wat luxere vleessoorten worden gebruikt, kun je deze ook prima voorschotelen als je visite hebt.

Dit bericht is gesponsord door Biologische Slagerij Gerrit Takke

1 opmerking: