Ingrediƫnten:
300 gram spaghetti of verse pasta
3 tenen knoflook
1 grote of 2 kleine rode peper(s)
Zak zeevruchten uit de diepvries
Half bosje verse peterselie
Extra vergine olijfolie
Bereiding:
-
Laat de zeevruchten goed ontdooien. Dit kan ook
door er twee keer kokend water overheen te gieten.
-
Snijd de knoflook, rode peper en peterselie fijn.
-
Kook de pasta volgens de verpakkingswijze gaar.
-
Fruit de knoflook en de peper aan in flink wat
olijfolie, maar pas op dat dit niet verbrandt. Zet het vuur dus niet te hoog en bak niet te lang. Haal de pan nu even van het vuur.
-
Zodra de pasta bijna gaar is zet je de pan met
olie weer op het vuur en bak je de zeevruchten hierin aan. Als deze klaar zijn
kun je de pasta toevoegen. Laat de smaken even goed intrekken in de pasta. Breng op smaak
met zout.
- Meng alles goed door elkaar en voeg als laatst de peterselie en extra vergine olijfolie toe. Meer heeft deze pasta niet nodig!
Lekkerrrrrrrr.....en niks mis met die foto's!
BeantwoordenVerwijderen