zondag 16 november 2014

Wentelteefjes met banaan

Een tijdje terug heb ik voor het eerst wentelteefjes gemaakt, ik vind het jammer dat ik het nooit eerder heb geprobeerd want het is zo makkelijk en lekker. Ik wilde er alleen nu wat anders mee doen in plaats van het standaard recept voor wentelteefjes te geven. Het is een soort tosti geworden van wentelteefjes met banaan ertussen, waardoor de banaan lekker warm en zacht wordt. Een heerlijk ontbijtje voor de zondagmorgen!

















Ingrediƫnten (voor 2 personen):
4 witte boterhammen zonder korst
125 ml melk
1 zakje vanillesuiker
1 tl kaneel
½ ei
1 banaan

Bereiding:
-       Kluts het eitje en meng de helft hiervan met de melk, kaneel en de vanillesuiker.
-       Snijd de banaan in hele dunne plakjes
-       Haal de boterhammen 1 voor 1 door het mengsel van melk en ei en leg ze op een bord. Verdeel de banaan nu over 2 boterhammen en leg er de andere 2 boterhammen bovenop.
-       Verhit nu wat boter in een koekenpan en leg de 2 tosti’s erin. Bak ze aan beide kanten ongeveer 3 minuten of totdat ze mooi goudbruin zijn. Serveer eventueel met wat extra kaneel en poedersuiker om het helemaal af te maken.

Bak lekker bruin aan beide kanten



Geen opmerkingen:

Een reactie posten